Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letöltöttem a clean mastert!...

Letöltöttem a clean mastert! De nem kell, hogy tudom törölni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Belépsz a menübe, majd hosszan lenyomva tartod az ujjad az ikonján, addig míg nem engedi a telefon, hogy a törlés/lomtárba rakd. Ha beraktad akkor tudod törölni (fontos, hogy ezt csak a menüből tudod megcsinálni, ha pl. a kezdőképernyőn van akkor csak az ikont törli nem a programot).
2014. jún. 3. 07:45
 2/7 Wadmalac ***** válasza:

Tulajdonképpen mi bajod van vele?

A legjobb takarító app. Ha bajt csinál, akkor csakis úgy, hogyha te engedsz neki törölni valamit, amit nem kellene.

Amúgy nagyon profin rendben tartja a készülék-memóriát.

2014. jún. 3. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmi haszna a programnak, Android magától rendben tartja a dolgokat. Jobb esetben semmi haszna, rossz esetben még árt is a készüléknek. Régen, amikor tudatlan voltam még én is használtam, de aztán megtanultam hogy működik az Android, illetve amúgy is kezdett elku**ulni a Clean Master, szóval jobb volt törölni.

2014. jún. 3. 12:17
 4/7 Wadmalac ***** válasza:

Nem kellene összekeverni a szokványos appkillerekkel.

nagyon is jó kis app. Bizony az android is szemetel és ezzel nem a tettrekészség érdekében háttérmemóriában tartott dolgokra gondolok. Telepítési maradvány fájlok, uninstall utáni otthagyott obb csomagok, könyvtárak stb. Ez mind lassítja a rendszert. Egy high-end telónál ez sosem tűnik fel, de egy limitált tárhelyű, kisebb procival ellátott alsó-közép kategóriás telefonnál bizony érezhető a különbség. A Clean Master elég okos, de azért nem árt érteni kicsit az androidhoz, hogy az ember ne töröljön vele véletlenül fontos dolgokat.

Szépen végig kell nézegetni a takarításoknál, hogy hova szabad pipa, hova nem, különben érhet valakit kellemetlen meglepetés. Mondjuk egy négy gigás kedvenc filmjét kukába vághatja, mint haszontalan helyfoglalót, vagy a haveroknak osztogatásra elrakott apk fájlokat kidobhatja, mint felesleges visszamaradt telepítő fájlokat.

Ha valaki abszolút analfabéta az androidhoz, akkor max. a képernyőre kirakható widgetjének a memóriagyorsítás gombját nyomkodja csak, mást ne csináljon vele. Az nagyon hasznos lehet, amikor egy rom- vagy alkalmazás-bug vagy memóriahiány miatt fejreáll a teló.

2014. jún. 3. 12:39
 5/7 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó kis app! Viszont picit visszás az, hogy ha annyira tudod már kezelni az androidot, hogy lefikázol egy siker szériás progit akkor hogy hogy nem tudod azt törölni? hm....
2014. jún. 3. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Jogos, Clean Master arra tényleg jó, hogy a törölt programok által meghagyott mappákat, fájlokat törölje, de ennek gyakorlatilag 0 haszna. Azzal, hogy van pár (az esetek 99%-ban üres mappa, vagy pár kilobájtos fájl) maradék fájl a telefon belső memóriáján nem lassul be a rendszer, még a legalja telefonokon sem.

Kérdező sehol sem fikázta a programot, és sehol sem írt olyat, hogy ő mihez ért vagy mihez nem.

2014. jún. 3. 18:50
 7/7 Wadmalac ***** válasza:

Csak egy példa a CM egyéb örömeire.

Nekem egy Z-m van, most jött meg a 4.4 és még nem teljesen bugmentes meg az appok optimalizálása sem száz százalékos.

Például az Opera Classic, ami 4.3 alatt tökéletesen futott, 4.4 alatt néha befagy, ha több oldalt nyitok egymás mögé.

Ilyenkor "úgy marad", hiába lépek ki és vissza, ugyanúgy hibásan fut.

Egy pöccintés a Clean Master widgetjén és kitakarított memóriával újra jól fut a Classic.

Azt aláírom, hogy ha minden app és maga a rom is tökéletes lenne, a Clean Master nem szükséges. De sajnos egyáltalán nem tökéletes minden.

Ha nincs kosz, nem kell takarítónő. Ha van kosz, kell, még ha néha olyat is kidob, eltakarít, amit nem kéne. :)

2014. jún. 4. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!