Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Te mit hiányolsz az iOS-ből?

Te mit hiányolsz az iOS-ből?

Figyelt kérdés
A kérdés adott: mi az, ami számodra hiányzik az iOS-ből? Az, hogy drágának találod az ezt futtató készülékeket, vagy hogy ellenérzésekkel viseltetsz a felhasználói iránt, nem az OS-hez tartozik:)

2014. jún. 2. 21:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment zöld!

#1: nekem is ez volt az érzésem, hogy iOS8 sok kritikára jelent majd választ. Siri esetén egyébként tudtommal diktálás támogatott lesz.

#6: iOS8-ban lehetőség lesz külső billentyűzetek telepítésére, úgyhogy marad a Siri:)

#9: csengőhanghoz nem kell JailBreak, már iOS4 esetén sem volt rá szükség (ez volt az első, amit használtam, korábbiakat ezért nem tudom). Másik kettőt aligha fogják támogatni, külső forrás engedélyezése a warez illetve malware-k melegágya, BT pedig nem elég felhasználóbarát, ha az egész procedúrát tekinted.

2014. jún. 3. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha leszakadnának végre az iTunes ról az lenne a mennyország
2014. jún. 4. 08:43
 13/15 bp1985 ***** válasza:
44%
Csengöhangot úfy értem, hogy mindenféle konvertálás nélkül rárakok bármilyen hosszú zenét, és egyszerűen beállítom. Nem vagdosok, szinkronizálok, stb...
2014. jún. 4. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért kell itt egy semleges valaszt is lepontozni? Mert azt még értem, hogy az Androd fanokat lepontozzák az IOS rajongók és fordítva...de egy teljesen semleges választ miért kell lepontozni? Tiszta hülyeség és elég gyerekes dolog, ha valakik ebben lelik örömüket.
2014. jún. 4. 20:09
 15/15 A kérdező kommentje:
#14: üdvözöllek a GYK-n. Szerintem még az "Android fan lepontozza az iOS fant" dolog sincs rendben, mert attól, hogy mások az elvárásai, még lehet hasznos a válasz. Az ilyen "mi a véleményed" jellegű kérdéseknél meg főleg nehezen értelmezhető a "nem hasznos".
2014. jún. 5. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!