Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4 mini vs. Xperia Sp?

Galaxy S4 mini vs. Xperia Sp?

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék venni és nem tudok dönteni. az SP-vel az a bajom, hogy már elég elavult a kijelzője+ sok helyen olvastam hogy 4.3-on laggos, stb. Nekem az a legfontosabb hogy stabil legyen és hogy lehessen játszani is azért rajta.

S4 miniről nem tudok semmit. szeretnék érveket és tapasztalatokat látni mert az érdekel.

2014. jún. 2. 18:04
 1/8 b95 ***** válasza:

Wayteq Talk 5H?

Tudom, nem nagy brand, de sok jót hallani a telójukról, és ami a legfontosabb: stock Android van rajta, bármiféle gyártói bohóckodás nélkül, emiatt gyors és stabil.

Ha van lehetőséged, nézd meg egy boltban, próbáld ki, milyen.

2014. jún. 2. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Moto G ;)
2014. jún. 2. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
A Moto G a közelében sincs az Sp-nek.
2014. jún. 3. 17:25
 4/8 segal jusko ***** válasza:
40%
S4 Mini!!! Százszor jobb mint az Sp..
2014. jún. 3. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy jobb.
2014. jún. 4. 15:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Az s4 mini viszont drágább. És hardveresen (papíron) valamivel gyengébb is. De ez mint tudjuk nem egyenlő a stabilitással. Szóval azt nem tudom hogy az s4 vajon mennyire hajlamos lefagyni.
2014. jún. 4. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hajlamos lefagyni.
2014. jún. 4. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:

S4 mini. Nekem S4 mini van haveromnak pedig SP osszehasonlitottuk.

S4 mini gyorsabb, samsung touchwiz szebb mint a sony kezelofelulete, spnek gyenge az elso kameraja, szinte hasznalhatatlan, vastagabb sulyosabb, roszabb az anyaghasznalata. Szerintem megéri azt a plusz pénzt amennyivel drágább. Ekezetekert bocsi, telefonrol irtam:) remelem segitettem:)

2014. júl. 11. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!