Galaxy S4 mini vs. Xperia Sp?
Telefont szeretnék venni és nem tudok dönteni. az SP-vel az a bajom, hogy már elég elavult a kijelzője+ sok helyen olvastam hogy 4.3-on laggos, stb. Nekem az a legfontosabb hogy stabil legyen és hogy lehessen játszani is azért rajta.
S4 miniről nem tudok semmit. szeretnék érveket és tapasztalatokat látni mert az érdekel.
Wayteq Talk 5H?
Tudom, nem nagy brand, de sok jót hallani a telójukról, és ami a legfontosabb: stock Android van rajta, bármiféle gyártói bohóckodás nélkül, emiatt gyors és stabil.
Ha van lehetőséged, nézd meg egy boltban, próbáld ki, milyen.
S4 mini. Nekem S4 mini van haveromnak pedig SP osszehasonlitottuk.
S4 mini gyorsabb, samsung touchwiz szebb mint a sony kezelofelulete, spnek gyenge az elso kameraja, szinte hasznalhatatlan, vastagabb sulyosabb, roszabb az anyaghasznalata. Szerintem megéri azt a plusz pénzt amennyivel drágább. Ekezetekert bocsi, telefonrol irtam:) remelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!