Hol lehet olyan hátérképek kapni, mint a reklámban, hogy van 1 karácsonyfa és ha merül az aku akkor eltünnek a díszek?
Figyelt kérdés
vagy ehez hasonlót..pl:kolásüveg meg ilyenek2009. dec. 31. 16:39
1/10 anonim válasza:
kivan irva a szám amin meglehet rendelni
2/10 A kérdező kommentje:
minek ha van olyan hely ahol le lehet ingyen tölteni:)
2009. dec. 31. 16:57
3/10 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés volt már, használd a keresőt, valamit biztos találsz.
4/10 anonim válasza:
ismerősöm n73-ra letöltötte, nem működik, levont 2000ft-ot, és mégcsak nem h nem műkszik, háttérnek sem lehet betenni
5/10 anonim válasza:
A megrendeléssel nem szabad foglalkozni, mert nagyon le tudják vele húzni az embert, és az is lehet, hogy nem müködik. És az még a ráadás, hogy azután is minden hónapban levesznek a telóról vmennyit, "havidíj" gyanánt. Kikapcsolni ezt a szolgáltatást meg elég macerás, meg szintén pénzbe kerül.
Szerintem nézz körül itt: www.zedge.net <--- itt van sok minden, kiválaszthatod hogy milyen telóra keresel cuccot, és van téma, kép, játék, csengőhang rengeteg.
Nóri ;)
6/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
hát igen, de nem olyanok vannak mint ami én kértem:-w
2010. jan. 1. 21:08
9/10 anonim válasza:
Hello!
www.mobile9.com alul van egy olyan hogy flash ott vanak ilyenek.
10/10 A kérdező kommentje:
ja kösz.. ismerem az oldalt.. de azok nem jok SE-re:-S
2010. jan. 1. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!