Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet olyan hátérképek...

Hol lehet olyan hátérképek kapni, mint a reklámban, hogy van 1 karácsonyfa és ha merül az aku akkor eltünnek a díszek?

Figyelt kérdés
vagy ehez hasonlót..pl:kolásüveg meg ilyenek
2009. dec. 31. 16:39
 1/10 anonim ***** válasza:
kivan irva a szám amin meglehet rendelni
2009. dec. 31. 16:45
 2/10 A kérdező kommentje:
minek ha van olyan hely ahol le lehet ingyen tölteni:)
2009. dec. 31. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok ilyen kérdés volt már, használd a keresőt, valamit biztos találsz.
2009. dec. 31. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
ismerősöm n73-ra letöltötte, nem működik, levont 2000ft-ot, és mégcsak nem h nem műkszik, háttérnek sem lehet betenni
2009. dec. 31. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A megrendeléssel nem szabad foglalkozni, mert nagyon le tudják vele húzni az embert, és az is lehet, hogy nem müködik. És az még a ráadás, hogy azután is minden hónapban levesznek a telóról vmennyit, "havidíj" gyanánt. Kikapcsolni ezt a szolgáltatást meg elég macerás, meg szintén pénzbe kerül.

Szerintem nézz körül itt: www.zedge.net <--- itt van sok minden, kiválaszthatod hogy milyen telóra keresel cuccot, és van téma, kép, játék, csengőhang rengeteg.

Nóri ;)

2009. dec. 31. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Feül a jobb sarokban rámész a telefontípusra, jelen esetben sony ericcson w580i, és kiválasztod a te telód tipusát. Rengeteg minden van.

[link]

Itt a bal oldalon tudod beállítani a telefonod típusát. Itt is jók vannak, és animáltak is rengeteg.

Jó keresgélést.

2010. jan. 1. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:

a zedge-t én is írtam...

Nóri ;)

2010. jan. 1. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:
hát igen, de nem olyanok vannak mint ami én kértem:-w
2010. jan. 1. 21:08
 9/10 anonim válasza:

Hello!

www.mobile9.com alul van egy olyan hogy flash ott vanak ilyenek.

2010. jan. 1. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
ja kösz.. ismerem az oldalt.. de azok nem jok SE-re:-S
2010. jan. 1. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!