Olyan telefont letilthatnak ami gyárilag független?
Figyelt kérdés
bocsánat ha túl buta kérdés de én sokáig még azt sem tudtam hogy apróhirdetéses oldalakon olyan telefont kerüljek amit eredetileg előfizura vettek mert letilthatják. ami gyárilag függetlenként van hirdetve annál is felléphet ilyesmi vagy mivel egy szolgáltatóhoz sem tartozik így ettől nem kell félni?2014. jún. 2. 00:50
1/2 anonim válasza:
Ha nem szolgáltatótól van vásárolva akkor nem tudják tiltani, de arról meg kell bizonyosodni, hogy tényleg gyárilag van nyitva nem pedig sufni GSM nyitotta ki, és gyári függetlenként árulja
2/2 futár 1 válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak,bár azt nem tudom hogy lehet megnézni a gyári függetlenséget. Bár a papírjaiból is kiderül.Nem szabad papírok nélkül telefont venni, főleg komolyabbat még akkor sem ha kedvező az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!