A telefonom kijelzője ripityára tört, és nem tudom, hogy ilyenkor az érintopanelt is cserelni kell vagy csak a kijelzot?
Figyelt kérdés
Xperia U tipusu. Egy ismerosom kicserelne nekem, de azt mondta csak akkor,ha az uj kijelzo es az erinto egybe van. En meg mar rendeltem egy kijelzot (sztem nem egybe van az erintovel). Most rendeljek hozza egy erintot is? Tulkepp melyik van felul, a kijelzo vagy az eribtopanel?2014. máj. 31. 22:07
1/1 anonim válasza:
Az érintő van felül...
Én most készülök 2 féle telefon érintő cserére, mindkettőnél van némi ragasztás, de oldható némi meleggel.
Az meg már mindegy, hogy érintőt vagy képernyőt cserélsz.
"Tudásomat" a youtube "egybehangzó" videóiból szereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!