Melyiket válasszam a kettő közül? Alcatel One Touch Idol 2S vagy Sony Xpetia M2?
csak az alcatelt NE!
Megvettem orultem erre darabokra esett.. az aksi kiesik,az usb nyilas forditva van bele rakva lassu stb stb....
Samsung telefont vegyel ! ok nagyon jok
Az Alcatel technológiailag jobb (IPS képernyő, Sonyban első kamera gyalázatos módon továbbra is csak 0.3 Mpixel, Alcatelben ez tisztességes 2 Mpixeles). Ha az első kamera nem számít, akkor viszont a Sony a szerethetőbb telefon, felhasználói élményhez nagyon értenek, gyengébb teljesítményű hardverük is szerethetőbb, mint egy fullosabb másik.
Itt egy összehasonlítás:
Nekem már több mint 2 éve Alcatelem van (eleinte picit féltem, hogy nem lesz e baj belőle, hogy egy feltörekvő márkáról beszélünk), de eddig csak jót tudok róla mondani.
Persze vigyázok is rá. Ha üti-vágja az ember akkor teljesen mind1 milyen telefonja van, úgy is szét hullik.
Tudásilag egyébként az M2 és a 2S is azonos. Viszont ha jól tudom akkor az Alcatelre hamarosan jön a 4.4-es android, amivel tudnak még finomítani majd szoftverileg a készüléken. Szerintem a formavilága is szebb az Alcatelnek (bár ez ízlések és pofonok). Jah és végre Qualcomm procit raktak a 2S-be, NEM MTK-t.... :)
Tudtommal az ára is egy picivel olcsóbb mint a Sonyé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!