Viber regisztráció így? Pls! FONTOS!
Szeretnek regisztralni Viberre,mar le is toltottem:) A baj csak az hogy engem nem lehet hivni es uzenetet sem lehet kuldeni mert valami van a kartyammal:(( Es igy hiaba irom be a teloszamomat,mert a Viber a kodot uzenetben kuldi el,es mivel nekem nem lehet uzenetet kuldeni igy nem tudok regisztralni:(( Pedig fontos!!!! Nem lehetne valahogy megoldani???
(feltolteni penzt nem tudok ra:( Be is vittem mar oda ahol vettuk (Telenor) de azt mondtak hogy nem lehet:0:(( ) Valaki segitsen,pls!!!!!
Nem tudom, miért tértem vissza erre a kérdésre, de ha már így alakult... Köszi, hogy aggódsz, de nem tudok aludni, holnap férjhez megyek, és izgulok.
Visszatérve a problémádra: a kártyacsere egyértelműen megoldaná a szituációt, te írtad, hogy "valami van a kártyáddal". Tehát feltételezem, felesleges volna új telefont venned, ha a kártya a hibás.
Az elettortenetedet k..aszottul nemerdekel
Amugy mar vettem uj telefont(mar kellett is mert lassu volt,b...akodott,stb) ugyhogy mar mind1
Amugy hidd el hogy en se tudom hogy mi a k..va f..sznak jottel megint ide de jobb lenne ha tobbet nem fordulna elo,na csaa:@@
Nyugodj le a p....ba:D Látom ideges vagy:):D--->Szóval inkább menj aludni vagy dühöngd ki magadat máshol;):D
Amúgy k.......ul azt csinálok amit akarok és úgy ahogyan akarom;)
Másrészt:Mi a problémád?:):D Az hogy máshogy oldottam meg a problémát,mint ahogyan te írtad??:DDDD
Az én életem pls:D Azt csinálok amit akarok:D;)
Amúgy te aki nem ismersz engem,te k........ul ne itélkezz felettem;)
Ha kedves lennél akkor én is:)) Ez így megy,tanuld meg:)
Vagy tudodmit?:D
Gyere ide és mondd szemtől szembe;)
Szánalom vagy;) Neten mersz ugatni de ha élőbe kellene mondani akkor meg se szólalnál te kutya;):DD
És még te nevetsz rajtam???XDDD
Egy vicc vagy:DD Hányszor jöttél már ide feleslegesen??:DD
Ha nem tudsz normális tanácsot adni és kedves lenni,akkor húzz el a p....ába:DDD
Amúgymeg ki a f...t érdekel Harry??XDDD Ez hogyan jött ide????XDDDDXDDDDDD
MOST NAGYON NEVETEK XDDDDXDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!