Sony Xperia T -t érdemes rootolni? Ha igen hogyan? Nem lehet tőle baja a telónak?
Figyelt kérdés
Játékok miatt szeretném elsősorban, meg a nagyobb teljesítmény érdekében.2014. máj. 30. 22:54
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baja lesz mivel nekem is Sony-m van/volt és azt is rootolgattam és nem lett baja.
A középsőt letöltöd (free download) ez általában felismeri a telefont, csak előtte a telefonon kapcsold be az USB hibakeresést. A többi adni fogja magát.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! és tulajdonképp miben fog változni a telefonom? lesz valami hátránya a garancia vesztésen kívül?
2014. máj. 31. 22:33
3/7 anonim válasza:
Csak annyi, hogy amihez root jogosultságok kellettek, most megadhatod nekik. Semmi több, nem lesz se lassabb, se gyorsabb.
4/7 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat is, hogy meg lehet növelni a telefon teljesítményét.Ez nem tudom mennyire lehetséges,pl a procit fel lehet vele húzni és jobban viszi a játékokat meg stb.
2014. jún. 1. 14:59
5/7 anonim válasza:
Azt nem root-al, ahhoz custom kernel kell, és abból is csak pár támogatja, de ha nem szeretnéd, hogy hamar off legyen a telefon akkor szerintem hanyagold.
6/7 anonim válasza:
*Custom rom. Elnézést az elnézésért :D
7/7 A kérdező kommentje:
nem gond :D köszi szépen a segítséget,ment a zöld kéz :)
2014. jún. 2. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!