Beleejtettem az iPhone4-emet egy bögre teába! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A telefon működőképes, csak az alsó egyharmada lett teás, és azonnal kikaptam belőle, szóval nem ázott sokáig. Annyi a baj, hogy a töltő részébe ha berakom a tölőt az minimálisan nedves lesz (ebből arra következtetek, hogy belülről még nedves a telefon). Van esély arra, hogy továbbra is élni fog, vagy egy idő után befolyik a víz búcsút mondhatok neki??2014. máj. 30. 18:21
2/25 A kérdező kommentje:
az is megvolt, cukros volt a tea :D
2014. máj. 30. 18:34
3/25 anonim válasza:
Késlekedés nélkül vidd el a Szolgáltatódhoz, ott meg tudják nézni hogy működőképes-e még. Vagy szerviz...
4/25 anonim válasza:
Alap lett volna, hogy AZONNAL kapcsold ki.
5/25 A kérdező kommentje:
kikapcsoltam!!
2014. máj. 30. 19:17
7/25 anonim válasza:
ha alul bement a víz egy picit is akkor az kuka
8/25 A kérdező kommentje:
akkor is ha tökéletesen működik? (most már ki van kapcsolva, de amíg nem volt, addig minden okés volt)
2014. máj. 30. 19:44
9/25 anonim válasza:
Tedd rizses zacskóba majd várj vele 5 napot.
10/25 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. máj. 30. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!