Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a blackberr...

Miért csinálja ezt a blackberry? (vagy a memóriakártyával van baj? )

Figyelt kérdés

Egy éve kaptam egy blackberryt franciaországból, csak netezésre használom mert nem értek hozzá, meg a gyerekemről készítek fotókat meg videókat vele, amit aztán átrakok a gépre.

Az vele a gond, hogy ahogy egyre többször átrakom róla a képeket és a videókat(nem másolom hanem kivágom hogy újra legyen rajta hely) egyre hamarabb írja ki, hogy tele van megint a memóriája, pedig semmi másra nem használom. Az elején még 1000nél is több kép volt rajta és pár videó, mostmár 30 valahány képnél kiírta hogy tele van, pedig videó sem volt rajta sok. (nem állítottam a minőségén a képeknek) Mi lehet a baj? Mi foglalhatja rajta a helyet?

2014. máj. 29. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
ezt így nehéz megmondani, én mindenképp letesztelném a memóriakártyát, de az is segíthet, ha csak megformázod a telefonban. Jelzem, a telefonban! Minden rajta tárolt adat el fog tűnni, úgyhogy előtte másolj át pc-re mindent ami rajta van. Aztán várom a visszajelzést.
2014. szept. 13. 00:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia, már megoldódott de köszönöm a válaszod azért!

Az volt a baj hogy nem látszott a telefonban, de mentett minden képről egy bélyegképet, ezt csak gépen lehetett látni, ez foglalta el az egész memóriát, hiába töröltem már régen az összes képet.

2014. szept. 13. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!