Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Play áruház Nokia C7-00-ra? Hogy?

Play áruház Nokia C7-00-ra? Hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy Nokia C7-00-ám és azt szeretném kérdezni, hogyan tudok rá Play áruházat telepíteni, vagy letölteni?

Valami Nokia Áruház van rajta de egy rakás **** :)

Egy oldalról már próbáltam letölteni, de a telómban csak egy rakás fájlt találtam a letöltött Play áruház mappában.

Köszi előre is.

2014. máj. 29. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2014. máj. 29. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, ugyanis nem lehetseges.
2014. máj. 29. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz, ugyanis C7-00-n nem Android fut, hanem Symbian^3. A fájlokat is azért látod, mert az apk lényegében egy zip fájl, amivel az Android tudja, hogy mit kell kezdeni - Symbian meg nyilvánvalóan nem, de a jelek szerint felismerte, mint ZIP.
2014. máj. 29. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:
tudom, hogy symbian van rajta, viszont azert mertem kerdezni, mert tesomnak is volt egy ilyen teloja, de azon play aruhaz volt alapbol pedig ugye azon sem android futott, ebbe a nokia aruhazba meg semmi ertelmes dolog nincs amit meg le akarok szedni vagy telepitesi hibat ir vagy serult fajlt.. Pedig szabsd helyem is van tehat az sem lehet a baj.
2014. máj. 29. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!