Lumia 521 aksia miert merul ilyen gyorsan? Kb 2hete vettem ujat de ugyanugy merul mint egy 2013 1430mah os aksi amit vettem az 1500mah os
Figyelt kérdés
Ez fugg a toltotol is ? Neveloapam azt mondta hogy tul gyenge hozza a toltom..egy Samsung toltovel toltom..kb 2,5 Ora mig feltolt..a neten azt irjak h a telefon nekik 2 napot is kibir..az enyem ugy is lemerul egy nap alatt ha nem nyulok hozza..a helyes iras ert Bocsi..2014. máj. 28. 19:49
1/12 anonim válasza:
a töltő lehet a baj. amikor rossz töltővel töltöttem fel a telefonom, volt olyan hogy felvettem egy 5 perces videót, és le is merült teljes töltöttségről.
2/12 anonim válasza:
el ne hidd hogy amit itthon veszel valami noname helyen az 1500ös :D
az van ráírva...
de jó ha a harmadát tudja
ha jó aksit akarsz rendelj amazonról vagy egy nokia mintaboltból
3/12 A kérdező kommentje:
Használt telefonostol vettem az aksit..valami li-ion battery xL Collection..mert azt hittem az akuval van gond..de m1 akk vehetek egy töltőt is
2014. máj. 28. 21:52
4/12 A kérdező kommentje:
De az akku új volt (bontatlan)
2014. máj. 28. 21:53
5/12 anonim válasza:
de azt érted hogy átmatricázzák? 500as aksit felmatricázzák 1500nek
te meg veszel egy töltőt
6/12 A kérdező kommentje:
Ugyis ugyis vennem kell egy töltőt mert suetragta rajta a kutya a borítást..es felek h elszakad vagy valami..dd amugy megvan a régebbi aksi is nem dobtam ki..es kíván akkor ha USB Rol töltöm ? Akk feltolti..? Belerakom a regebbi akut
2014. máj. 28. 22:02
7/12 A kérdező kommentje:
Bocs ha 1-2 helyen rossz szo van a telefon behelyetttesiti
2014. máj. 28. 22:03
8/12 anonim válasza:
kapcsold ki az automatikus helyesírást meg a többi szart a telefonon
figy, vidd vissza az aksit holnap, mondjad a faszinak hogy villamosmérnök vagy és kimérted a laborban ez nem 1500ös hanem kisebb, cserélje ki egy 1500ösre vagy adja vissza a pénzt
meglátod nem fog vitatkozni, visszaadja a zsét azonnal
9/12 A kérdező kommentje:
XD 13 eves vagyok..sztem nemkicsit rohogne am meg ismer..elsonek 3000ft err akarta adni AZ aksit..de leuzleteltem 2000re
2014. máj. 28. 22:11
10/12 A kérdező kommentje:
De a regi aksi AZ eredeti..azzal adtak ki
2014. máj. 28. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!