Honnan tudom meg utólag ha fizetős játékot szedtem le telómra?
Az a helyzet: hogy kerestem egy játékot, meg is találtam, alatta csak annyi volt hogy "letöltés ingyen", hát én letöltöttem. Ráraktam telóra és minden szuper.
Azonban a hozzászólásokat nem olvastam el,azok külön voltak és ott találtam 1-2 aggódó emberkét. Pl: mennyiért lehet letölteni? vagy ingyenes-e mert volt hogy letöltött már játékot és 3000 ft-ba került.
de honnan tudja hogy 3000?
Most akkor nálam mi a helyzet? Töröljem le gyorsan?
Ingyenesen lehet leszedni mindent, de ez most beparáztatott. HELP! Sűrgős!
(ha kell megadom az oldal címét is)
azt árulja már el valaki, (akár te is, kedves kérdező) hogy mi a rákért kell minden szart feltenni a telefonra?
lehet, hogy én kissé maradi vagyok, de szerintem a telefon telefonálásra való. (én legalább is arra használom...)
Nem letolást kértem, hanem aki tud segítsen.
Semmiféle utalás nem volt rá hogy fizetős lenne.
Mindent végigolvastam.
A honlap így hirdet: A Mobil-csengőhang.hu weboldalon: ingyen mobil csengőhangok - ingyen mp3 csengőhangok - ingyen polifónikus csengőhangok letöltés.
Minden, ami mobil, ingyen csengőhang és ingyen letöltés.
előfizetéses vagyok.
Így megtudhatom valahogy az egyenlegemet?
18:06-os vagyok.
Ha ki volt írva többször is, hogy ingyenes, nem tudom mit aggódsz. Bár vannak ilyen becsapások, de én nem tudom, hogy mennyire hivatalos honlapról töltötted le.
A játék alatt lévő hozzászólások miatt kezdtem el aggódni. Ott nagyon kérdezgették, hogy mennyit kell ért fizetni, vagy kell-e egyáltalán? és ezt csak a játék letöltése után vette észre.
De választ nem találtam rá.
sőt a játék mellett NEM volt feltüntetve hogy melyiket akarom választani, a fizetőset- vagy az ingyeneset?
Sőt még olyan se volt hogy megrendelés..
Csak hogy "játék letöltése ingyen".
18:06-os
Kérdezd meg alatta te is, majd csak válaszolnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!