Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vodafonnál a 10000ft lebeszé...

A vodafonnál a 10000ft lebeszélhetőség már január1. éjféltől érvényes?

Figyelt kérdés
mikor megvettema telot fel si tölöttem 3000fttal elküldtem sms-ben amit kellet és annyit irtak vissza,h köszönjük a regisztárció ha még enm töltöttem most emgtehetem!De már fel volt töltve!Akkor lesz lebeszélhetőségem?
2009. dec. 30. 17:09
 1/2 anonim válasza:
legkésőbb január negyedikéig meg kell, hogy érkezzen a 10000 ft lebeszélhetőséged.Ha nem érkezne meg, menj be a vodafonhoz a feltöltést igazoló nyugtával.
2009. dec. 30. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a 3000-et feltöltötted és elküldted a Karacsony szót a megfelelő számra, akkor megfogod kapni a feltöltést.

"...A 10.000Ft bónusz 2010. január 5-én kerül aktiválásra kártyádon, melyről SMS-ben értesítünk. Ezt követően 31 napig tudod a bónuszt felhasználni, hálózaton belüli beszélgetésre és SMS küldésre.

A Bónuszból még felhasználható összeg lekérdezése a 171-es számra küldött IEGYENLEG kóddal lehetséges, melynek díja bruttó 45Ft / SMS..."

2009. dec. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!