Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a simem...

Miért nem ismeri fel a simem a nokia 5530?

Figyelt kérdés

Most vettem új telót, és beleraktam a sim-kártyám, de nincs rajta semmi adat!

Vagyi működik a telefon, de a telefonkönyv üres, pedig a simkártyán csomó szám van :S

2009. dec. 30. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Pontosabb helyzetleírást adj és akkor könnyebb válaszolni.

Tehát van hálózatod (magyarán érzékeli a SIM-et), de nincsenek meg a telefonszámok. Üzenetek megvannak(Üznetek menüpont>opciók>SIM-üzenetek)?

Régi a SIM kártya? a 3 évnél idősebb SIM kártyáknál már előfordulnak hibák.

Ha nem régi, akkor a telefonnal lehet a hiba. Biztosan van még rá garancia, vidd vissza. Ha szolgáltatós vagy Nokia garanciád van rá, akkor érdemes a egy Nokia boltba vinni.

2009. dec. 30. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát ha beleteszem az új telóba a régi sim-kártyát, akkor semmi adat nem jelenik meg a telóban, ami elvileg a sim kártyán rajta van, szóval se telószámok se smsek.

amúgy teljesen működik a teló, tudok smst küldeni/fogadni és telószámot elmenteni is.

sim kártyám pedig 1.5 éves és a régi telefonomba eddig működött. majd megnézem hogy ha visszateszem akkor van-e rajta vmi.

2009. dec. 30. 17:51
 3/9 A kérdező kommentje:

olyan fejlemények vannak, hogy ha olyanoktól kapok smst, akik rajta vannak a sim-kártyán, akkor kiírja a nevüket, de a telefonkönyvben mégsincsenek benne ...

hát furi :S

2010. jan. 1. 13:59
 4/9 A kérdező kommentje:

megvan végreeee!

vmi al-al-al-almenüben be kelett állítani, hogy megjelenítse a si-számokat! pffff

de végre jó:)

2010. jan. 1. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első vagyok:

Ja, bocs, nem figyeltem. Látom megoldottad.

Amúgy nem véletlenül van al-al-al-almenüben. Azért mert lassú és karcsú a SIM memória. Így 2010-ben már érdemes lenne elfelejteni.

Másold át a kontaktokat a telefon memóriájába, jobban jársz. Azután tehetsz hozzájuk teljesképernyős fotót, egyedi csengőhangot, stb. Megadhatsz email adatokat, és lakcímet a navigációkhoz.

Egy ilyen okos telefont bűn a SIM memóriával használni.

2010. jan. 2. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:

én is ezt tettem :)

mert rájöttem hogy csak így tok képeket hozzárendelni stb.:)

köszönöm a válaszod!

2010. jan. 3. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
kérlek írd le részletesen hogy hogyan és hol állítottad be mert nekem is kéne :S
2010. febr. 8. 16:28
 8/9 A kérdező kommentje:

oksi :D várj megkeresem

névjegyzék/opciók/beállítások/megjelenítendő névjegyek és itt kipipálod az összes memóriát, vagy amit akarsz :D

rem segítettem

2010. febr. 8. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
igen kösz
2010. febr. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!