Nokia N97 re N-gage játékokat honnan lehet letölteni? Csak n-gageset?
ipmart-forum.com
Nokiaprogramok-ról tényleg nem lehet letölteni, de a legjobb Nokia közösséget ettől függetlenül ott találod.
17:55 vagyok
Azt hittem profibban nyomod, ha már így egyből elutasítottad nokiaprogramok-ot.
Először is regisztrálj. Aztán a főoldal közepe táján megtalálod a Symbian szekciót, ott meg fogod pillantani az Ngage részleget is. És azon belül a játékokat is.
Pedig lerajzolni nem fogom.
A főoldal közepe tájékán. Ott ahol sok a Symbian-os szöveg.
Amúgy illene tudni használni a webböngészőt is, így 2010 elején. Nyomj egy Ctrl+F billentyű kombinációt és pötyögd be hogy N-gage, és láss csodát, a böngésződ egyből rátalál.
Talán mégiscsak az egyből elutasított Nokiaprogramok kéne neked.
Ja, és csak hogy tudd a 23 feltört játékból 4 hajlandó működni N97-en. És rengeteget kell, hozzá szenvedni, még annak is a akinek már vannak alapjai Symbian használattal kapcsolatban.
Ez hülyeség. Nekem n70-em van, és a következőkfutnak rajta:
Requiem of Hell(sajnos nincs hang, de ettől még szépen fut)
One
Sonic N
Asphalt urban gt
Asphalt urban gt 2(felbontás miatt az úttest kicsit szemcsés, kocsitükröződések közelről pixelesebbek, de amugy tökéletesen fut)
Barakel
7 Days
Worms World party
Crash Nitro Car
Rayman 3
TechWars
Xanadu Next
(mondjuk szenvedtem pár napot, mire sikerült elindítanom őket:P)
Ami nem fut, az a Roots Gate of Chaos, játékbetöltésnél kidob a teloba, Red Factorynál nincs kép, a többi n gage gamet nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!