Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N97 re N-gage játékokat...

Nokia N97 re N-gage játékokat honnan lehet letölteni? Csak n-gageset?

Figyelt kérdés
Érdekelnének a letöltő oldalakat torrentesek, akármilyenek. Segítsetek. Nokiaprogramok.hut ne írjátok köszi.(KIZÁRÓLAG CSAK N-Gage játékok érdekelnek)
2009. dec. 30. 16:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
próbáld meg a zedge.com-ot elméletileg ott lenni kell
2009. dec. 30. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:

ipmart-forum.com

Nokiaprogramok-ról tényleg nem lehet letölteni, de a legjobb Nokia közösséget ettől függetlenül ott találod.

2009. dec. 30. 17:55
 3/11 A kérdező kommentje:
17:55 és itt,hol töltsek le játékot ?:)
2009. dec. 30. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:

17:55 vagyok

Azt hittem profibban nyomod, ha már így egyből elutasítottad nokiaprogramok-ot.

Először is regisztrálj. Aztán a főoldal közepe táján megtalálod a Symbian szekciót, ott meg fogod pillantani az Ngage részleget is. És azon belül a játékokat is.

2009. dec. 30. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,nem nyomom progibban,csak nem tudok annyira angolul ezért volt problémás.
2009. dec. 31. 13:01
 6/11 A kérdező kommentje:
-profibban*
2009. dec. 31. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Regisztráltam,de nem találok rajta symbian részt :(
2009. dec. 31. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Pedig lerajzolni nem fogom.

A főoldal közepe tájékán. Ott ahol sok a Symbian-os szöveg.

Amúgy illene tudni használni a webböngészőt is, így 2010 elején. Nyomj egy Ctrl+F billentyű kombinációt és pötyögd be hogy N-gage, és láss csodát, a böngésződ egyből rátalál.

Talán mégiscsak az egyből elutasított Nokiaprogramok kéne neked.

Ja, és csak hogy tudd a 23 feltört játékból 4 hajlandó működni N97-en. És rengeteget kell, hozzá szenvedni, még annak is a akinek már vannak alapjai Symbian használattal kapcsolatban.

2009. dec. 31. 13:47
 9/11 anonim válasza:

Ez hülyeség. Nekem n70-em van, és a következőkfutnak rajta:

Requiem of Hell(sajnos nincs hang, de ettől még szépen fut)

One

Sonic N

Asphalt urban gt

Asphalt urban gt 2(felbontás miatt az úttest kicsit szemcsés, kocsitükröződések közelről pixelesebbek, de amugy tökéletesen fut)

Barakel

7 Days

Worms World party

Crash Nitro Car

Rayman 3

TechWars

Xanadu Next

(mondjuk szenvedtem pár napot, mire sikerült elindítanom őket:P)

Ami nem fut, az a Roots Gate of Chaos, játékbetöltésnél kidob a teloba, Red Factorynál nincs kép, a többi n gage gamet nem próbáltam.

2010. júl. 25. 15:12
 10/11 anonim válasza:
Javítok előző hozzászólásomon...a Roots is fut, megvan a trükkje:-) Nem ide tartozik, de ha valaki ide tévedne, meg tudná írni, honnan tudom leszedne a Hellstriker 2 angol demo verzióját sis-ben. Mindegy milyen telora, csak a nyelvi fájlot akarom kihantolni belőle. Találtam patchet és teljes a játék, csak jó lenne ha legalább az Item magyar lenne. Élettöltés meg fejlesztést kitapasztaltam, de van pár tárgy, ahol nem ír számokat, pl+60%, +5, stb...ezek alapján rájöttem, hogy a +60% az élet töltés, meg van hp bővítés, de van egy két cucc, amit nem tudok használni és jó lenne tudni mi az.
2010. szept. 9. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!