Miért nem tudom feltenni telefonra a videót?
Figyelt kérdés
Kaptam egy telefont és szerettem volna rá videókat rakni.Felraktam gépre azokat amik már rajta voltak és láttam hogy 3gp-ben van azért úgy konvertáltam a letöltött videókat is.Amikor rá akartam tenni azt irta ki:ez az eszközt nem támogatja a következő fájl tipust.Ha ez egy média fájl át w.M.Playerrel átalakíthatja lejátszható formátumba..meg próbáltam AVI-ba és különböző formátumokba konvertálni de nem sikerült. mi a baja?2009. dec. 30. 14:14
1/4 anonim válasza:
A telefon ilyen fájltípusokat nem támogat: avi, wmv, mpeg. Ilyeneket támogat: 3gp, 3g2, mp4 és esetleg mov. Ezekből sem mindegy, hogy a fájltípuson belül milyen kódolást használsz.
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon függ attól hogy milyen a telefon. Ha Nokiád van akkor egyszerű. Letöltöd a Nokia Pc- suitot ami ingyenes és az a telefonodnak megfelelő formátumba konvertálja a videókat.
3/4 A kérdező kommentje:
jaj értem!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.:)A telefonom pedig Sony Ericsson.:)
2009. dec. 30. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!