Sony vagy Nokia?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi a jobb a sony xperia u, vagy a nokia lumia 800? A sonymat cserélném nokiára. Köszönöm a válaszokat.2014. máj. 26. 21:55
11/26 anonim válasza:
Szerintem én nem szóltam be neked úgyhogy nem értem mért hülyézel le!
12/26 anonim válasza:
De hogy lehet ekkora marhaságot írni?
13/26 anonim válasza:
De ez igaz a nokiára egy normális szoftver frissítés nincsen, meg állítólag nem fagy le akkor mért is láttam lumiát lefagyottan??? Na ennyit erröl! Szerinted a Samsung,Sony, Lg mért nem ad ki wp-t? Mert egy nagy rakás fos.
14/26 anonim válasza:
WP7-re tényleg kevés a szoftver, viszont WP8-nál nem tudom mit hiányolsz. Hiba mindenhol becsúszhat, képzeld, még egy Nexus, sőt egy iPhone is képes lefagyni, csak nem mindegy, hogy napi vagy éves szinten egyszer teszi azt...
15/26 anonim válasza:
A Sony naponta többször is fagy.
16/26 anonim válasza:
Jogos, bocsánatot kérek.
Van szoftver frissítés WPra is, csak nem olyan sűrűn mint Androidra, mert nincs szükség rá.
Érdekes, nekem még sosem fagyott le a Lumiám.
19/26 anonim válasza:
Nem mondtam hogy nem fagy le a sony de a lumiát istenítik hogy nem fagy le, amúgy ha felajánlanának 100db lumiát és egy sonyt inkább sonyt vennék! Lumia egy szar
20/26 anonim válasza:
Mert még életedben nem használtál Lumiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!