Telefon vásárlási segítség?
Ebben a telefon témában már kb. 1 hónapja benne vagyok. Szinte mindegyik telefonnak tudom az adatait...és annyi véleményt és videót néztem. Ez zavart össze teljesen.Az elején a Sony telefonok tetszettek, de azután mindegyikbe megtetszett valami.Annyit még most is tudok, hogy nem kell iPhone. Zene hallgatásra,komoly játékokra,internetezésre és egy-egy pillanat megörökítésére használnám, tehát a kamera nem nagyon fontos.
Hosszú távra tervezek ezért 110-120 ezret adok egy telefonért.Pozitívumokat és negatívumokat szeretnék. Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm előre is.
(ezt már elírtam már egyszer.)
Fiú vagyok :D
Én a nexus 5-ön gondolkozom, de lehet hogy nagy lenne számomra :s
Ha olcsóbbat akarsz: WayTeq Talk 5H;Concorde 5005
Ha drágábbat akarsz: iPhone 4S;iPhone 5;Samsung Galaxy S3
Ha tartós mobilt akarsz akkor az iPhone a legjobb ráadásul sokkal értékállóbb mint egy Samsung. (pl. egy Samsung ami most jó teló 3-4 év múlva semmit sem fog érni...
...a kamera nem nagyon fontos.. írod.
Nos, ha már kiadsz egy korszerű gépre, akkor igenis fontos, illetve később meglátod, mennyi előnye van egy jó gépnek.
LG G2 a nyerő számodra, és ne feketében gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!