Milyen telefon a Samsung Galaxy Y?
Figyelt kérdés
Bluemobilnál szeretnék telefon venni, ezt néztem volna ki magamnak. Jelenleg T-Mobilnál van Pocket Neo telefonom, de sajnos abba a blue kártya nem jó.
Várnék mindenféle tapasztalatot jót és rosszat is a fent emlitett készülékről.
2014. máj. 26. 20:56
1/4 anonim válasza:
Soha, ismétlem SOHA ne vedd meg azt a sz*rt. Fél év után dobhatod ki, ez mindegyik Galaxy Y-nál így van és tapasztalatból is mondom. Keress másikat de ezt nagyon messziről kerüld ha nem akarod fél évente cserélgetni, egyszerűen egy kalap f*s.
2/4 anonim válasza:
Nekem több, mint màsfél éve megvan és semmi baja, érdekes. :D Ha nem akaros sok mindenre használni, akkor szerintem tökéletes.
3/4 anonim válasza:
Régi, gyenge, elavult és egy túlárazott szemét. Túl sok mindent nem szabad tőle elvárni, van akinek ennyi is elég és ezért nagy megelégedéssel használja, de ettől még nem lesz jó telefon.
4/4 anonim válasza:
régi, nagyon rossz, a legrosszabb mobil ami jelenleg a piacon van, ne vegyél ilyet, még a Pocket Neonál is rosszabb, ami nagy dolognak számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!