Egy komolyabb telefont szeretnék vásárolni, lehetőleg 2-3 év ig telefon maradjon, két kiszemeltem van, a Galaxy S5 és a Xperia Z2, utánuk néztem, minden, de kíváncsi lennék a véleménykre hogy mit mondok miért egyik miért nem a másik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 20:26
1/11 anonim válasza:
Z2, mert több ram, IPS kijelző, jobb kamera, kb minden tekintetben jobb
S5-ben ez a pulzusmérő is csak azért lett kitalálva, mert nem volt jobb ötletük. (de még a menü is laggol.)
Egy samsung párti Galaxy s4 tulaj
2/11 anonim válasza:
Sonyt nem szabad hosszú távra(se) venni. Jön egy frissítés és meghal a teló. Mióta külön váltak az ericcsontól csak erőlködnek.
3/11 Saavedro válasza:
Az előzőekben van igazság, de hozzátenném, hogx a Sonyba azért nem felejtették le a kameragombot sem. Viszont az S5-nek kivehető az akksija a Sonyval ellenben. Nehéz kérdés.
4/11 anonim válasza:
#2: Sony-m van évek óta, rendszeresen mikor van hozzá frissítés, lefrissítem és még mindig működik. Több mint másfél éves telefon, tehát?
5/11 anonim válasza:
Veheted nyugodtan a Z2-t, nem lesz vele semmi bajod.
7/11 anonim válasza:
Utolsó, elhiszem hogy szereted a samsungot, de azért ekkora hülyeségeket ne állíts már:D
8/11 Wadmalac válasza:
#2:
???
Kicsit nézz már utána, mielőtt irkálsz. :D
9/11 Wadmalac válasza:
Az biztos, hogy alsó kategóriából nem érdemes választani. A Z2 eléggé elavulás-álló választás. Elvileg az S5 is, de elgondolkodtató, hogy még a Samsung-mániások is fikázzák. Én még nem találkoztam vele személyesen, de a hardver alapján az is nagyon jónak tűnik. Aztán lehet, hogy a Samsung a szoftverrel megint ágyúval akart lőni verébre és tényleg van vele baj.
A Z2-t volt alkalmam kézbe venni, még az amúgy igencsak nem vacak Z-mmel összevetve is pazar.
10/11 SeinHime válasza:
Z2. Jobb kamera, több RAM, sokkal minőségibb anyaghasználat, szebb és letisztultabb felhasználói felület, (szerintem) jobb kijelző (Samsung kijelzők túlontúl élénkek). Nem kell annak hinni, aki azt írja, hogy frissítés után meghal a teló. Xperia Z-m van, már legalább 4-5 frissítés érkezett rá, azóta is tökéletesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!