Valaki próbálta már a fészek gsm online függetlenítését? Fake vagy működik?
Működik. Mifi routerhez kaptam kódot, igaz bár baromi drága volt szerintem, mert "akciósan" kicsit több, mint 8k-t fizettem, de ehhez a pénzen kívül legalább semmi más igazolás nem kellett. A szolgáltató tulajtól kér meghatalmazást, de fogalmam sincs ki a tulaj. (tehát ők még pénzért sem hajlandóak)
Gondolom a gyártótól kérik le a kódot, tehát valószínűleg nem lehet csak úgy otthon "kiszámolni" programmal.
A fizetés után emailben küldenek egy hashkeys linket, ahol nyomon tudod követni, hogy mi a vállalt határidő, és megy egy időszámláló, ami mutatja, hogy lejárt-e már a határidő. Nekem időben megérkezett a kód. Hétvége nem számít bele.
A kommunikáció angolul zajlik. Nyilatkozatokat kell elfogadnod pl. azt, hogy elismered, hogy ellenőrizted hogy a függetlenítendő eszköz másik kártyát beletéve valóban kéri-e a kódot, mert ha nem, arra is van receptjük, akkor emailben adnak további tájékoztatást. A fizetést követően, ha bármelyik állítással nem értesz egyet, akkor Cancel your orderrel lemondhatod az egészet és visszafizetik a pénzt.
Azért a legtöbb eszköz lehetőséget ad többszöri próbálkozásra, de azt írják, hogy ha esetleg mégsem működne a kapott kód, akkor azt videofelvétellel dokumentáld, nyilván úgy, hogy látszódjon, a cucc IMEI száma meg hogy az emailben szereplő kódot írod be.
Nekem szerencsém volt, mert a modemnél csak copy-paste kellett, mivel a modem csak PC-hez kötve enged a teljes felhasználói felülethez hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!