Nem tudok SD kártyára áthelyezni programokat. Hogyan kell?
Vettem egy Sony Xperia M telefont. A következő a problémám. Mindent a belső tárhelyre telepít, viszont én a külső tárhelyre szeretném áthelyezni ezeket a programokat, de ilyen lehetőség nincs. Olvastam, hogy vannak ezek a google play-ről leszedhető programok, hogy App2 SD. Letöltöttem, de ezzel se tudom áthelyezni az alkalmazásokat, mert ezt írja ki:
"A készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval, vagy az elsődleges külső tároló csak emulálva van. Az áthelyezés memóriakártyára funkció nem működik ezen az eszközön." De ez nem igaz, mert van külső SD kártya a telómban és érzékeli is. Meg lehet oldani ezt valahogy, hogy rootolás nélkül lehessen mozgatni az alkalmazásokat az SD kártyára? Mert nem szeretném elrontani a rootolással a telómat, félek tőle.
Ha mindenképpen rootolni kell a telefont ehhez, akkor tudnátok küldeni egy jó leírást, amivel nem lehet elrontani a rootolást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!