IPhone 5s korlátozható előfizetésben?
Üdv.
Szeretnék majd a követköző vagy az utáni hónapban venni iPhone 5s-t. Az a baj, hogy ha olyan csomagban veszem, akkor küldenék a telefonszámlát, és nyári melós keresetemből venném. Szóval annyit raknék félre, ami kell következő év nyaráig .... Szóval, hogy az iPhonét le lehet korlátozni úgy, hogy ne lehessen többet telefonálni mint amennyi alapból lebeszélhető a t. részletből ..?
Az a gond, hogy diákként nem hiszem, hogy átmennél az előszűrésen.
Ha át is mész, mobilelőleget fognak kérni, amit azonnal, a készülék árán felül be kell fizetned és amit jóvá is írnak.
(Én új előfizut akartam venni i5S-sel, 110k kifizetve plusz havi 10k. Erre beszól a nő, hogy 50e ft-ot be kell fizetnem még pluszba, mobilelőleg-címszóval, amit jóváírnak majd a számláimból. Nettó 400k a fizetésem, bedühödtem rájuk és megvettem a készüléket függetlenül 180ért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!