Nokia Lumia 1020 VS Sony Xperia Z1?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy kibírjon legalább 2 évet, és ne fagyogasson. (Gondolom fut rajta minden)2014. máj. 25. 17:05
21/32 anonim válasza:
"Vagy be volt speedezve közbe..."
Ez nagyon király. :D
23/32 anonim válasza:
Z1 kamerán kívül mindenben jobb
24/32 anonim válasza:
Újra kérdezem: mi az a 'mindenben'? ... 1-2 dologban többre használható az Android miatt, de hogy jobb lenne, az semmi sem bizonyítja.
25/32 anonim válasza:
nehogy lumia! az a rendszer nagyon szar egy normalis jo minosegu app sincs ra a z1en meg mar az android is szepen elfut.
26/32 anonim válasza:
Am meg az xperiak jok volt vagy 10xperiam egyiknel se jott elo semmi hiba plana egy z1en
27/32 anonim válasza:
Soha nem használtál Lumiát.
Legalább annyi MINŐSÉGI app van WPre mint Androidra.
És SZERINTEM jobb a WP mint az android.
28/32 anonim válasza:
Nem is értem ezt a sok embert, hogy mire alapozza ezt a sok légbőlkapott baromságot, amit összehordanak...
30/32 anonim válasza:
Csak Sonyt neee! Na jó, sztem a WP jobb, mint az android, de ez csak a saját tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!