1/10 anonim válasza:
Vodafone és a Telekom. Előfizetéseseknél 500MB net 1000ft.
2/10 anonim válasza:
Most 100 vagy 500? Feltöltőkártyás vagy vagy havidíjas?
Egyébként amíg itt várod a válaszokat, a szolgáltatók honlapját megnyithattad volna és összehasonlíthattad volna az árakat.
3/10 A kérdező kommentje:
Telenor Klikk szolgáltatást minden egyes új kártyánál el lehet játszani ?
2014. máj. 25. 12:10
4/10 anonim válasza:
Igen, el. A cégnél meg röhögnek majd rajtad, hogy itt a legújabb tróger, aki tonnaszám veszi a kártyákat az ingyen facebookért.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem értem miért röhögnek rajtam kb 400ft egy telenoros kártya és 3hónapig van 100mb netem , meg dualsimes a telefonom
2014. máj. 25. 12:14
6/10 anonim válasza:
3 hónapig ingyen, mert 100MB szinte semmi.
7/10 anonim válasza:
Vagyis úgy akartam mondani, hogy 3 hónapig akár 5x is le tudod azt netezni, tehát 5x100mb ingyen. DE ez hülyeség akkor is... :D
8/10 A kérdező kommentje:
szerintem facebookra tökéletesen megfelel a 100mb net másra ugyse használom
2014. máj. 25. 12:24
9/10 anonim válasza:
Ezért fognak rajtad röhögni, mert egy ingyenfacebookos tróger vagy :D
10/10 b95 válasza:
#1:
Akkor ezer forint, ha van már egy meglévő mobilnete, és amellé veszi. Önmagában 1.790 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!