Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha rootolom az xperia s...

Ha rootolom az xperia s készülékem akkor ra tudják tenni az android 4.4 et?

Figyelt kérdés

2014. máj. 25. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a készülék alkalmas rá, akkor igen.
2014. máj. 25. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne legyél benne olyan biztos, hogy elbírja a telód...

és amit ráraknak, az nem a 4.4, hanem egy 4.4 alapú ROM, magyarán módosított (ez lehet előny és hátrány is)

Amit neten látsz, azok a telók nem a 4.4 miatt gyorsak, hanem hardveresen is erősebbek mint a tied, szóval ne várd hogy Nexus 5 lesz belőle...

2014. máj. 25. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
nem a gyorsaság miatt szeretném. tudom mennyire képes.. csak annyi hogy a 4.4-en több a támogatottság és ezen a verzión mmár futnak az xperia z "osztály" újításai
2014. máj. 25. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem Xperia Z telefonom van, a Kitkat (4.4.2) pár napja jelent meg rá hivatalosan. Pár dolgot tudok mondani, szerintem ez az S-re is igaz:

- zárt BL (Boot Loader) esetén nem tudsz feltenni csak hivatalos vagy hivatalos ROM-on alapuló ROM-ot (így CM-et sem lehet feltenni, de van pl. MIUI, de minden ilyenben eredeti kernel van.)

- minden hálózatfüggő telefon zárt BL-es, és soha nem lehet nyitni, esetleges függetlenítés után sem

- a gyárilag független telefon BL-je nyitható hivatalosan, de akkor elvész a garancia, és ezután bármilyen ROM felrakható rá, a népszerű CM is.

Ajánlom, hogy a telefonod fórumán nézz szét, vagy kérj segítséget:

[link]

[link]

2014. máj. 26. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
naa igen. ezt a cikket kerestem. köszi szépen.
2014. máj. 28. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!