Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android GPS tracker program?

Android GPS tracker program?

Figyelt kérdés

A minap beruháztam egy srapálható androidos telefonra (Evolveo strongphone Q4). Azért erre esett a választás, mert egész évben aktívan túrázom illetve vadkempingezem, és szerettem volna, ha bírja ezt a közeget is.

De ha már ilyen okos a "kicsike", szeretnék pár hasznos programot rátenni, a leglényezesebb egy GPS tracker volna, de nem találok megfelelőt. Nincsenek nagy igényeim, azt szeretném, ha tudná mérni a megtett távot, átlagsebességet, szintkülönbséget, nyilván internetkapcsolat nélkül (az erdőben kevés van...), és lehetőleg ingyenes programot keresek.

Térképhez nem is ragaszkodom, az analóg verzió híve vagyok.

Tudtok valamit ajánlani?

2014. máj. 24. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Runkeeper
2014. máj. 24. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!