Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen módszerrel tudnám még...

Milyen módszerrel tudnám még unrootolni a telefonom?

Figyelt kérdés

Már egy ideje próbálom unrootolni az LG G2 telefonom, de nem sikerül. Kínai root van rajta, amivel nem lehet unrootolni, azonban van rá módszer elvileg, hogy visszacsináljam, ezt rögtön a rootolási metódus leírása után felvázolták. Elvileg így kéne csinálni: [link]

Ezzel az a bajom, hogy nekem D80210c-TWN szoftververzió van, ami elvileg a taiwani verzió, viszont nem találom a letölthető szoftverek listájában ( [link] ).

Olvastam még egy másik módszert is, amit egy olvasó írt le egy másik oldalon hozzászólásként, de ez nem tudom működne-e:

1. Install LG Mobile Support Tools (download the latest one), dont forget to install the LG USB Driver first.

2. Run LG Mobile Support Tools, then select your country origin, Option > Country & Language.

3. After done, connect your LG G2 to the PC using USB cable. Once you connect it, it will show you the Software Version.

4. Then, Options>Upgrade Recovery, then the application will automatically start to analyze your mobile phone, and start to download approximately 1.6GB.

5. Then after finish downloading. Restart your mobile.

2014. máj. 24. 18:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!