Szerintetek innen biztonságos telefont venni?
Figyelt kérdés
Miért ennyire olcsó? Az nem gond, hogy Kínából jön, mert ha a T-Mobile-tól veszem, az is kínai.
2014. máj. 24. 15:52
1/6 anonim válasza:
Jelenleg jár ennyinél a licit, lesz ez még drágább is.
Üdv az ebayen. Kb. mintha vateráznál amúgy, csak itt nem Karancslapujtőről jön az áru, hanem a világ más pontjáról.
2/6 anonim válasza:
Elég sok (és jó) értékelésekkel rendelkezik a felhasználó, ez alapján nem kéne, hogy gond legyen vele. Azért lehet olcsó, mert egy majd' 3 éves modellről van szó - hardveresen ma már gyengének számít.
Egyébként kínai származás amiatt gond, mert EU-n kívülről jön, és ha megfogják a határon, fizethetsz 27% áfát is.
3/6 anonim válasza:
#1: na, nem is vettem észre, hogy ez egy aukció (én általában fix áras dolgokat veszek). Teljesen igazad van, fog ez még magasabbra menni, főleg utolsó pillanatokban...
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
De ilyen típust akarok venni, igaz nincs gond vele? Nem lehet minden évben cserélni a telót, hisz mindig lesz újabb, erősebb..
Ment a +
2014. máj. 24. 16:01
5/6 A kérdező kommentje:
Ha Magyarországon veszem, az OLX-en kb egy árban van a Sony Xperia U-val. Sok a különbség köztük?
2014. máj. 24. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!