VLLBalázs kérdése:
Android frissítése után csak bootol a telefonom de sosem tölt be. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Lg Optimus gt540-t frissítettem lg support tool on keresztül 2.1re. És a frissítés után csak az android feliratot látom.
Azután eltűnik egy kicsit de pár pillanat múlva visszajön. Értek a telókhoz, a számítógépekhez és elég tapasztalt is vagyok, de ilyennel soha nem találkoztam. Segítsetek PLS
Alapból 3-4 program volt rajta úgyhogy agyon terhelve nem volt. Előre is köszi!!!!
2014. máj. 24. 09:15
1/3 SylwerStone válasza:
Tedd újra a szoftvert KDZ-vel
2/3 A kérdező kommentje:
Azt írja a kdz hogy nem találja a telefont!!!
2014. máj. 24. 11:00
3/3 A kérdező kommentje:
És így nem telepíti.Már 1 órája csak a mozgó android felirat van!!!! A kdz meg nem engedi telepíteni. :(
2014. máj. 24. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!