Ezt miért írja ki a telefonom (androidos) (amit ki ír alul írom)?
Figyelt kérdés
Error (Marmalade v7.1.0 [358387] This application was build to run on devices with floating point units. This applications is likely to crash . mikor elindítottam a War of tanks nevű játékot ezt írja ki (most töltöttem le) előre is köszi .2014. máj. 23. 11:48
1/7 anonim válasza:
Gondolom nem elég neki a telefon.
Arra panaszkodik hogy az alkalmazás lebegő pontos ábrázolásal működik.
Valószínűleg a telefonod meg nem.
Hülyeségnek hangzik de hát ezt írja.
2/7 A kérdező kommentje:
aha köszi .
2014. máj. 23. 12:27
3/7 A kérdező kommentje:
És valami hasonló játékot nem tudtok ? Már bocsi hogy a válaszba kérdét írtam
2014. máj. 23. 12:28
4/7 anonim válasza:
Semmi baj.
Először is nem tudom milyen telefonról van szó.
De a play áruházban war of tank névre keresve kapásból lesz 100 névhez és játékok hasonló.
Jó böngészést.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem valami jó telefon Most gyűjtök egy sokkal jobbra a telefon neve : Vodafon 858 2.2-es android .
2014. máj. 23. 13:44
6/7 anonim válasza:
Azzal sem jársz jól... Gyűjtögess még és vegyél egy normálisat. Xperia M és felette.
7/7 A kérdező kommentje:
igen tudom nem is vettem hanem kaptam még régebben . ok köszi mindent
2014. máj. 23. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!