Lumia 525 vagy Lumia 625?
Figyelt kérdés
Ami 525 mellett szól, hogy olcsóbb, illetve 1 GB RAM van benne. Viszont 625nek van vakuja, előlapi kamerája és nagyobb kijelzője. Egyedül a RAM miatt aggódom. Szeretném, hogy minél tovább legyen támogatott a készülék, fél giga rammal ez mennyire esélyes? Vajon 8.1 után is fog kapni frissítést?2014. máj. 23. 11:02
1/4 anonim válasza:
Ha a 630-ból indulok ki, ami nemrég startolt el ugyanúgy fél GB RAM-mal, nem aggódnék a későbbi támogatás miatt, sőt! A 8.1-es frissítéssel még jobban lesznek az alkalmazások és maga a rendszer is optimalizálva az 512MB RAM-os készülékekre! Ha nem is kapna a későbbi frissítésekből a 625, az szerintem nem a RAM miatt lenne. 820-at nem találtál jó ajánlattal?
2/4 anonim válasza:
Szerintem a 625-ös a jó választás.
Átlag felhasználónak elég az 512-mb ram windows pohne-on.
Játék szempontjából az 525 a jobb választás.
De mire a microsoft kitalál valami új rendszert (2-3év) Addigra úgyis elavultnak fog tűnni a készűlék az ujabbak mellett. Szvsz mind1.
3/4 b95 válasza:
Szerintem nyugodtan választhatod a 625-öt.
4/4 anonim válasza:
625 nagyobb és jobb az akuja is, a fél giga ram miatt meg ne aggódj windows phone teljesen ugyanúgy fut 512Mb-tal mint 2Gb-tal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!