Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elkezdett füstölni a telefonom...

Elkezdett füstölni a telefonom SOS!?

Figyelt kérdés
Mit csináljak hogyha feltettem töltésre a telefonom Huawei y300 és elkezdett füstölni??? meg puhant egy kicsit rögtön le is vettem a töltésről és kikaptam belőle mindent!!!!! Ezt el fogják nekem hinni hogy ez így volt? Telenor...
2014. máj. 23. 09:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Garancia van még rá bő 1 év
2014. máj. 23. 09:44
 2/6 anonim válasza:
Mindenképpen vidd vissza a telefont abba a Telenor üzletbe, ahol vetted. Biztosan fognak tudni segíteni. Lehet, hogy a töltő hibás, vagy ha a telefon rossz, akkor kérd meg, hogy egyék vissza, vagy javítsák meg. Vagy lehet, hogy a töltő a rossz, esetleg kérj másik töltőt, ha az új töltővel nem füstöl, akkor jó a telefonod.
2014. máj. 23. 09:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem csak elhiszik hogy így történt és nem mondják azt hogy valami más miatt amit én okoztam ... sajna csak holnap tudok lemenni de lemegyek! Várom még a válaszokat!
2014. máj. 23. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Általában a garancia nem terjed ki az akumlátorra.

Ha a telefon is sérült, akkor kaphatsz garanciát.

Viszed a gyári tőltőt,aksit,telefon.

Ott megvizsgálják mindent.

A tőltőben és az aksiban is magvannak ilyenre a beépített védelmek, de lehet gyár hibásat fogtál ki.

Ilyenkor is cserélik.

A legjobb családban is elődordul az ilyen baleset, mint pl volt egy iphone generációban is. Ott a telefon nem sérült, csak az aksi "gyúlt ki" a felhasználóknak, de nekik kellett kicserélni az aksit nem a szervizeseknek.

2014. máj. 23. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez alighanem az akkumulátor lesz - Lítium alapú technológia sajnos elég kényes, néhány éve Sony által gyártott (nem csak Sony készülékekben alkalmazott) akkukkal voltak gondok, de ahogy írták már, nagynevű gyártók mobiljaival is előfordultak hasonló esetek (többek között Apple és Samsung is érintett volt). Megpróbálhatod garanciában cserélni, nem tudom, mit fognak rá reagálni - mechanikai behatást pl ráfoghatják. Ha nem jársz sikerrel, megpróbálhatod felvenni a forgalmazóval is a kapcsolatot - a gyártók (igaz, főleg tőlünk nyugatabbra) ügyelni szoktak arra, hogy elkerüljék a hasonló hírek sajtóban való megjelenését, és "fű alatt" cserélni szokták az eszközt. Még egyszer: ez inkább tőlünk nyugatabbra divat, de egy próbát talán megérhet.
2014. máj. 23. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Na kicserélték?
2014. okt. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!