Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iszonyat lassú az androidom....

Iszonyat lassú az androidom. Facebook állandóan lefagy. Minden lefagy, és lassú. Mit kell tennem?

Figyelt kérdés

megőrülök ettől az androidtól. már minden létező alkalmazást letöröltem, még a skype-ot is, játékokat, mindent. És még mindig lassú. Facebookot töröltem, frissitettem, semmi. ugyanúgy. mi okozhatja ezt? mit tehetnék? valami mintha összeakadna a rendszerben. Ha megnyitok egy oldalt a böngészőben, máris jön az üzenet sorban, hogy a fb nem válaszol, a google play nem válaszol. stb. utána az üzenetküldési lehetőség. mégse gomb. de ez is irtó lassan. utálom, hogy nem tudom mi baja van, és nem tudom hogy mi okozza ezt, mit kéne tennem.

Adatokat clean masterrel töröltem, felesleges file-okat töröltem, memóriát gyorsitottam, de valami benne marad mindig ami ezt az összakadást, vagy lassulást okozza. Túl sok kép miatt lenne ez? töröljem róla a képeket is, vagy mélyebben a rendszerben van valami gebasz?

segitsetek. hátha ti tudjátok mi nem működik benne.

2014. máj. 22. 23:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem az androidot kell szidni, hanem az igényeidnek megfelelő telefont kell venni.

"A Sony Xperia miro a japán gyártó újabb alsó árkategóriás készüléke " Idézet a tesztből.

2014. máj. 23. 10:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne a droidot szidd, legközelebb nézz utána, hogy mire képes az amit veszel.

Az Apple nem gyárt és soha nem is gyártott alsókategóriás készülékeket, ráadásulegy hároméves gyerek is megtanulja a használatát 5 perc alatt.

Ha ilyen telót akarsz, akkor Iphonet vegyél, ne droidot.

Mert azok között bizony vannak gyengébbek is, és kell érteni a használatához...

2014. máj. 23. 11:31
 13/17 anonim ***** válasza:

"mégiscsak az android rendszer a gyenge szar akkor, ha még ennyit se bir ki."

Vegyél egy Nexus 5-öt, vagy akármilyen 100-200 ezres Androidos telefont, és utána mondj ekkora baromságot.

Vagy szerinted egy 30 ezres Androidos telefonnak ugyanazt kéne tudni, mint a 200 ezres iPhone-nak?

Xperia miro egy szar telefon, és gyors sosem lesz, de ha normálisan használod akkor nem kéne annyira belassulnia.

2014. máj. 23. 18:24
 14/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem egy kategóra a kettő, de én akkor is többet vártam ettől, ha már okostelefon néven adják.
2014. máj. 23. 21:15
 15/17 dirtboy ***** válasza:

na igen de a kispolszki is személygépkocsi meg egy rolls royce phantom is személygépkocsi,aztán mégis csak van hajszálnyi különbség köztük és nem csak árban.

telefonnál is így megy ez,az olcsók hamar elkezdenek fagyogatni,akadni stb még a drágább évek múlva is jó max nem kap frissítést.

sajnos már ilyen világban élünk,régen 25ezerért olyan telefont vettem ami még mai jó,ma már 25ért olyat kapsz ami 2 hónap múlva már b aszakszik.

2014. máj. 23. 22:39
 16/17 A kérdező kommentje:
na jó de a kispolszkiban nincs automata váltó, légzsák, lengéscsillapitás, centrálzár,szervokormány, de 20 év mulva is megy, és kiszolgál.
2014. máj. 24. 22:50
 17/17 dirtboy ***** válasza:
na igen de a légzsák,automata váltó stb helyére meg helyettesítsd be a telefonba a hardvereket és máris jó a példám.
2014. máj. 25. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!