Nokia Lumia 625 nekem való?
iPad Air mellé keresek telefont. iPhone drága, androidból elegem van, a WP-ket pedig mindenki dicséri, így a Lumia mellett döntöttem.
Kicsit utánanéztem a 625-nek, két érv szól ellene:
1) kis felbontás 2) kevés RAM.
A felbontással szerintem nem lesz bajom, és mivel játszani nem szoktam telefonon, szerintem RAM-mal sem (de szóljatok, ha tévedek:)
Amire használom: netezés, viber, telefon, facebook, zenehallgatás, illetve nem bánom, ha gond nélkül viszi a 720/1080p videókat is.
Én pont nem dícsérem! :D (Álltalában az oprendszer miatt) Igen ez a két érv szól a készülék ellen.
De mondjuk, hogy neked való és majd kiderül! :p
Nyilván csak akkor derül ki, ha megvettem:)
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha komolyabb dolgokra úgyis az iPad-et használom (játék filmnézés, tanulás, jegyzetelés), akkor elég lesz-e nekem ez a telefon, vagy keressek jobbat?
Csak telefonálgatni elég sőt sok is.
Úgy árban meg telefonálgatni,sms-t írni jobb lenne egy 3310-es nokia. Az nem merül le egy hétig! :D
Na de, hogy ne egy ilyen komoly készüléket mondjak akkor az 520-as lumia. Az kb ugyan ezt tudja, csak kisebb a kamerája. De árban, felbontásban okésabb mint a 625. Persze csak akkor ha számít a pénz és mindenképpen wp-kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!