Ez a telefon már létezik, vagy egyáltalán lesz ilyen, ha lesz mikor?
2014. máj. 22. 11:46
1/6 anonim válasza:
Már gyártanak olyan telefonokat amik teljesítménye kb. ilyen.
De hogy kifejezetten az a telefon létezik-e azt nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Mi a francért nem vagy képes beírn a telefon nevét Google-be? Rögtön megkaptad volna a választ.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát én beírtam, de nem nagyon volt normális válasz, angolul írtak valamit, de nem tudok angolul, bemásoltam google fordítóba és az mint általában értelmetlen, volt és konkrétan nem írtak róla. Ha megtaláltam volna nem tettem volna fel a kérdést. Egyébként pedig senki nem kötelez, hogy válaszolj a kérdésemre, de, ha már megtetted, valami értelmeset is írhattál volna.
2014. máj. 22. 19:04
4/6 anonim válasza:
Ettől jobb specifikációval is vannak már telók.De konkrétan ami a képen van nem létezik.Galaxy S4 van,csak az nem így néz ki.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, biztos vannak jobbak, de engem konkrétan ez érdekelt. És köszönöm.
2014. máj. 23. 11:20
6/6 anonim válasza:
"Hát én beírtam, de nem nagyon volt normális válasz"
Hogy mi?
Beírod, hogy Galaxy S IV, és sorban ezek a találatok jönnek ki:
Samsung i9500 Galaxy S IV (S4) 16GB - Árukereső
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás - Mobilarena ...
Samsung Galaxy S 4 - ÁTTEKINTÉS | SAMSUNG
Samsung Galaxy S4 - Telefonguru - leírás, tapasztalatok
hvg.hu - Samsung Galaxy S IV
Az összes oldal magyar nyelvű, ráadásul az egyik az a hivatalos Samsung oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!