Hol kapható Bp-en mini SIM micro SIM adapter?
rohadtul nem uaz. de ha szerinted ugyanaz, akkor gyere már el hozzám egy "sima" sim-mel és tedd bele a telefonomba.
ha sikerül, segget csókolok neked. ha nem sikerül, valagba rúglak, áll az alku?
2 ugyana
#3: Tanulj már meg értően olvasni :D
3 féle SIM méret van:
Sima
Micro=mini
Nano (Ez csak az iPhone-okba való - 5 fölött azt hiszem)
na ez a KU***VA NAGY TÉVEDÉS.
A micro NEM EGYENLŐ A minivel.
Valamint ha hiszed ha nem a NORMÁL SIM akkora amekkorát egyetlen mai mobilba se lehetne betenni.
De az ajánlatom áll sőt még meg is dobom: gyere el ide egy mini sim-mel és tedd be a mobilomba! ha sikerrel jársz tied a mobilom ajándékba!
de ha nem a képedbe sz -ok! áll az alku?
csak ha már az OLVASNI tudásnál tartunk MADÁRKÁM!
Full-size (85.6mm × 53.98mm × 0.76 mm) HOPPÁ! HOPPÁ! NA EZ A SIMA SIM!
tedd be a mobilodba! sok sikert!
Mini-SIM (25mm x 15mm x 0.76mm)
Micro-SIM (15mm x 12mm x 0.76mm)
Nano-SIM (12.3mm × 8.8mm × 0.67mm)
khm!
Micro=mini
Nagyon okos vagy, de az eredeti méretű SIM-et utoljára kb 15 éve használták.
Ma általános konvenció a "mini-SIM"-et a normálnak tekinteni, mivel bankkártyaméretűt már sokan azt se tudják mi az.
Ettől eltekintve persze ennyi idő alatt sétálhattál volna egyet valamelyik körúton kb 100métert és az utadba akadó 5 GSM bolt valamelyikébe bementél volna és vettél volna 200 forintért egy átalakítót.
na nagyokosok!
szerintetek miért tettem fel a kérdést? nem lehet hogy azért MERT VOLTAM X boltban már (itt Bp-en) és "épp" sehol se volt?
valamelyik körúton kb 100métert é
én meg csókoltatom a csomó agyhalott idiótát aki ott ül a nete előtt és azt se tudja mi az de azért hozzászól, miközben 2 mp alatt kideríthetné h hülyeséget beszél
és DUPLÁN hülyeséget beszél.
a minap vettem tesco-ban sim card -ot szettben. Na és hogy adták oda most 2014-ben? bizony bizony az "állítólag" 15 éve nem hazsnált normál sim-ben.
khm.
és a normál sim-ben ott figyel a mini sim ki kell törni.
ugye.
mivel bankkártyaméretűt már sokan azt se tudják mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!