Honnan hív ez a szám +496616791561? Ez is olyan amit nem szabad felvenni ugye? Hivott mást is már ilyen?
Hát én nem venném fel.:/ Mert az is lehet hogy külföld de akkoris sok pénzt levenne a telefonodról szóval szerintem nyomd ki.:)
^^
nem vettem fel, csak engem még sose hivott ilyen, akkor sem mikor sokan irták hogy mindenféle gyanús telefonszámokról hívják őket.
Egyszer körbe is ment egy email vmi furcsa számmal hogy semmiképp se vegyük fel, de nem emlékszem rá, mi is volt az.
Viszont nincs külföldön semmi imserősöm jelenleg úgyhogy nem veszem fel de ha a +49 nem Magyarország (márpedig nem az) akkor mi lehet? Úgy értem milyen országból?
Németország, az biztos.
Ha sima, nem behúzós számról hívnak külföldről, akkor neked nem kell fizetni érte szerintem. A gond azokkal van, amik direkt így vannak kitalálva.
Aha, persze.
Linkelj nekem egy scannelt számlát, vagy egy szolgáltatói oldalt, ahol a tarifák között ez szerepel és utána beszéljünk. Addig én a saját T-s számlámnak hiszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!