Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan hív ez a szám +49661679...

Honnan hív ez a szám +496616791561? Ez is olyan amit nem szabad felvenni ugye? Hivott mást is már ilyen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 15:13
 1/10 anonim válasza:

Hát én nem venném fel.:/ Mert az is lehet hogy külföld de akkoris sok pénzt levenne a telefonodról szóval szerintem nyomd ki.:)

^^

2009. dec. 29. 15:19
 2/10 A kérdező kommentje:

nem vettem fel, csak engem még sose hivott ilyen, akkor sem mikor sokan irták hogy mindenféle gyanús telefonszámokról hívják őket.

Egyszer körbe is ment egy email vmi furcsa számmal hogy semmiképp se vegyük fel, de nem emlékszem rá, mi is volt az.

Viszont nincs külföldön semmi imserősöm jelenleg úgyhogy nem veszem fel de ha a +49 nem Magyarország (márpedig nem az) akkor mi lehet? Úgy értem milyen országból?

2009. dec. 29. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Németország, az biztos.

Ha sima, nem behúzós számról hívnak külföldről, akkor neked nem kell fizetni érte szerintem. A gond azokkal van, amik direkt így vannak kitalálva.

2009. dec. 29. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Németország
2009. dec. 29. 15:24
 5/10 A kérdező kommentje:
aha, köszi. Hát semmi németo-i ismerősöm nincs...lehet hogy csak félrenyomta véletlen? De mondjuk felvennem is felesleges, mert németül egyáltalán nem tudok :)
2009. dec. 29. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
NINCS olyan telefonszám, melynek belföldi fogadásakor fizetsz, kivéve, ha elbeszélgetést kér és ezt te jóváhagyod (robot hang figyelmeztet rá, a készülék billentyűivel hagyhatod jóvá). Hívásnál és esemeküldésnél már más a helyzet, de a FOGADÁS NEM LEHET EMELTDÍJAS. Szóval vedd fel nyugodtan, de véletlenül se hívd vissza.
2009. dec. 29. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Azok amiket küldözgetnek hogy nem szabad felvenni a csúnya számokat mert akkor leveszi a pénzed, csak unatkozó emberek hoax levelei :D. Ki az a hülye aki elhiszi hogy a hívásfogadással az engedélyed nélkül pénzt vesznek le belföldön, a külföldi hívással? :D
2009. dec. 29. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem egyszer hívottt egy hasonló szám,felvettem ,de mély sustorgás volt aztán leis tettem.Nem érdekelt annyira hogy ki hívott.Mint később megtudtam Bécsi szám volt.
2009. dec. 29. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
15:55! Ha külföldi számot fogadsz, szépen veszi le tőled is a pénzt... Nem a szám, a szolgáltató
2009. dec. 29. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Aha, persze.

Linkelj nekem egy scannelt számlát, vagy egy szolgáltatói oldalt, ahol a tarifák között ez szerepel és utána beszéljünk. Addig én a saját T-s számlámnak hiszek...

2009. dec. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!