Ha T-mobile-os számról hívok egy Blue Mobile-os számot, akkor az "hálózaton belüli" hívásnak minősül, vagy nem?
Kaptam a T-Mobile-tól 20 percet, amit "hálózaton belül" használhatok fel.
Azt tudom, hogy pl. vezetékes, Telenor-os, Vodafone-os vagy a Tesco Mobile számok hívása "hálózaton kívüli" hívásnak minősülnek.
De a Blue Mobile?
Na ez egy nagyon jó kérdés! :)
A válaszért hívd fel a szólgáltotódat, ott megmondják.
Ha meg lesz a válasz írd ide, mert ezt énsem tudom és érdekel! :)
Ha Telenoros vagy, akkor miért is érdekel?
De látom, csak ilyen téved ide... így felhívom a szolgáltatót, és mindenki, akit érdekel bármi, intézze magának.
Elegem van, hogy ezen az oldalon már csak Trollok válaszolnak...így fel is lehetne függeszteni ezt az oldalt úgy, ahogy van. :(
Mi vagyunk troll-ok???
Megkaptad a választ… Érdeklődj a szolgáltatónál!
A te regisztrációdat kellene felfügeszteni…
Ha nem tudsz valamit a szolgáltódal kapcsolatban kit kell kérdezni? A szolgáltót! Ez alap!
Nekem meg az ilyen életképtelen kérdezőkből van elegem! De a google-ban ha is biztosan van kérdés.
Örülj hogy kaptál választ ecsém.
A válaszod meg a következő életképtelennek kellet volna, hogy majd a google-ban megtalálja a választ.
Nekem meg információ szerzésre. Majd még én hívjam fel…
félsz a T-s nénivel beszélni??
De egyébként semmi közöd hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!