Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Még sohasem volt okostelefonom...

Még sohasem volt okostelefonom, totál kezdő vagyok. Az üzletben kezdetnek a Samsung Galaxy Yuong-ot ajánlották. Érdemes megvenni? Elég olcsó.40-es nő vagyok.

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy hagyományos telefonokból alig van valami kínálat. Én nem neteznék a telóval, csak telefonálásra, sms-re esetleg fényképezésre használnám.Eddig hagyományos Nokiám volt. Hasonlót egyet tudtak mutatni: Nokia 301

Megfelelne, de nem nagyon tetszik, pedig azért ez is szempont. S a kis méret is fontos nekem, ha futni megyek elférjen az övtáskámban.

Szóval gyenge okostelefon vagy hagyományos Nokia?

Legközelebb csak 2 év múlva vehetek újat.

Szóba került még a Huawei Ascend Y530, Samsung Galaxy Trend Plus,Nokia Lumia 520, LG Optimus L7 II - ezeket is ajánlotta az eladó, de ezek már drágábbak.

Melyiken lehetne elindulni az okostelefonok irányába?

Nincs sok műszaki érzékem, még az érintőképernyőtől is ódzkodom. El sem tudom képzelni, hogy lehet azon a klaviatúrán sms-t írni...

Köszönöm a segítséget, holnapra döntenem kéne!

2014. máj. 20. 20:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. máj. 20. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez milyen lenne kérdező?

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 20. 22:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem, köszönöm, nem tetszik. Nekem ezek nagyok.

Azt hiszem, maradok a használt Nokia 6303-nál. Drága, de mit csináljak...

2014. máj. 21. 20:33
 14/15 anonim válasza:
Ha nem facebookozni veszel telefont és nem az hajt hogy divatos telefont vegyél, hanem praktikusat, akkor ne vegyél okostelefont, ha nem használod ki nem ér meg annyi pénzt főleg hogy sokkal hamarabb tönkremennek mint a régebbiek. Édesapámnak több mint 10 éve ugyanaz a telefonja van. Egyszerű de megbízhatóan működik nem fagy le nem bugos nem megy tönkre 1 év alatt. Igaz hogy nem szinkronizálja a selfiket instagramra de ez nem mindnekinek szempont. XD Egy 50 ezres okostelefon 1 év múlva csak nyűg lesz.
2014. máj. 24. 18:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, nem veszek okostelefont!

Nincs rá szükségem, de hogy mi lesz a régi helyett, azt nem tudom. A Nokia 301 továbbra sem tetszik, a használtaktól félek.Ha lenne valahol egy új (vagy alig használt) Nokia 6303-as..

2014. máj. 24. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!