Hol vegyek iPhone-t? (többi lent)
Sziasztok,
az volna a kérdésem, hogy hol vegyek iPhone-t. Az apple.com/hu oldalról, esetleg más online oldalról vagy valamilyen mobilszolgáltatótól? :) ti hol vettétek?? Előrre is köszönöm a válaszokat:))
ha előfizetést is vennél vagy átvinnéd a telefonod és nem akarod eladni 2 évig akkor a tmobilenál éri meg venni
ha függetlent szeretnél akkor pl. 220volt.hu, megbízható
ha használtat akkor beszmac, itt normális mac-esek árulják a normális telefonjaikat
ez a mobilkereskedes.hu elég ratyinak néz ki, vidéki cím, pesti átvételi cím, áfacsalt telefon, 2 év gari plusz pénzért, csupa "megoldjuk okosba" dolog, felejtsd el
mobilbirodalom.hu kb ugyanez, ott is valami külföldről hozott, a jósiten tudja hol garis telefon, lecsalt áfával
Állítólag, de tényleg nem tudom. Sok helyen úgy árulják, hogy áfát csalnak, viszont van rá gyári garancia. Persze ezt csak most olvastam a napokban.
A 220-ról én is azt hallottam egyébként, hogy megbízhatóak.
Olyat, viszont ne vegyél amin 0% az áfa. Ilyet is lehet venni. Ezek azok a készülékek amik állítólag újak, de használtnak vannak eladva. Aztán a jóég tudja, hogy valójában új vagy már kibontott és visszacsomagolt vagy még használt is.
A legtutibb persze ha APR-ben veszed, vagy másol olyan helyen, ahol bontatlanul adják. Tehát még le van fóliázva a doboza.
Én mindenképp személyesen venném meg és ellenőrziném az alábbi dolgokat.
Több helyen is tudod ellenőrizni, hogy van-e rá garancia és, hogy aktiválva van-e már a készülék.
Ide beírod a doboz hátulján található Serial Number-t:
Kiírja, hogy milyen készülék, meddig érvényes a telefonos támogatás és meddig érvényes rá a garancia.
Másik lehetőség még, hogy felhívod az apple-t és megkérdezed a készülék adatait a Serial Number alapján. Itt szerintem részletesebb infókat fogsz kapni. Egy megbízható kereskedő nem fog ezen fennakadni. Aki meg igen, ott nyilván nem kell megvenni.
06 80 983 824
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!