Iphone 5s vagy Samsung Galaxy s5?
Először is ár nem számít, tárhely se
Másodszor is jó lenne ha olyan emberek írnának a kérdés alá akik azért tudják, hogy melyik, mit és hogyan tud (pl.: személyes tapasztalat alapján stb...) Ja és tudom, hogy aki a DROIDot szereti az az s5-öt fogja ajánlani aki az IOSt az meg az 5s JÓ LENNE HA AKADNA OLYAN EMBER AKI MINDKETTŐT SZERETI, ÉLVEZI és Ő mondana érvet/ ellenérvet
!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT !!! :) ;) !
ha az s5-be nem lenne ez a kiforratlan és emiatt az egészet komolytalanná tevő ujjlenyomat olvasó móka azt mondanám jóbb telefon
androiddal nincs baj mert olyan erőmű a telefon hogy egy crysis se akadna rajta szerintem fullhd-ban...
iphone viszont amit tud azt jól tudja, kerek egész, semmi sallang
leginkább attól függ hogy te milyen szoftveres környezetbe illeszted be a cuccot, ha van más apple terméked akkor iphone-t kell venni, ha pc-d van meg samsung tv-d akkor galaxyt
Iphone 5S-t ajánlom én is kb negyed éve váltottam androidról(Galaxy S3) elötte (s advance) de elegem lett Samsungból és az androidból is.Fagy,Bugos stb. De ez nem a rendszer hibája nagyrészt,hanem a gyártóké akik nem tudnak optimalizálni.A másik pedig az anyagminőség az iPhone sokkal minőségibb anyagból van mint a Samsung.
Ugyebár nem mindegy ,hogy egy Amerikában tervezett Kínában gyártott mobilról van szó vagy egy Koreában tervezett Kínában gyártottról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!