Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon vegyek ami nem...

Milyen telefon vegyek ami nem fagy le?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az a telefon ami nem fagy le és birja a játékokat is? Androidom volt valami 20 darab szart nem értek kegyetlen rossz telefonok, most jött meg a Sony Xperia SP-m félóra szórakozás után szarrá fagyott a telo.... Volt iPhone 4-em az 5 hónap alatt 2x fagyott le az is csak youtube volt, létezik olyan android telo ami nem fagy le?

2014. máj. 19. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkori gyari hibas
2014. máj. 20. 19:51
 12/14 anonim válasza:
Szerintem a google fiókodon van valami droidos vírus, de valami brutális. Nekem HTC Desire S-em van Sabsa Prime v16 rommal 1ghz-ról 1.2 re húzva. SOSE FAGY!!! Sőt előtte galaxy mini-m volt Cyanogenmod7-tel az se fagyott. Szerintem vegyél HTC one-t és vagy nexus 4/nexus 5 esetleg galaxy s4/galaxy s5. De ezek sokba kerülnek. A desire s meg nem pont egy játékra tervezett cucc.
2014. máj. 20. 21:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Mindenki Nexus-t mondja hogy jó, még átgondolom jelenleg kipróbálom azt hogy felrakom az eredeti Sony Szoftvert a PC-re és avval vissza állitom gyárira azt mondták ez segiteni fog mert mióta kijött rá a 4.3 android azóta haldoklik a telo aki nem hiszi nyugodtan irja be googleba nagyon sokan panaszkodnak rá, meglátom segit-e ha nem akkor vissza veszem ahol vettem mivel olyan garanciám van hogy 2 év + mikor megvettem adtak olyant is hozzá hogy 10 napom van vissza vinni és kifogás nélkül vissza veszik és vehetek más telot.
2014. máj. 20. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már próbáltad iOS-t és Androidot, miért nem próbálsz ki egy WP-t? ... na ha az lefagy Nálad, akkor teljesen tanácstalan leszek! :D
2014. máj. 21. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!