Windows phone 8-on hogy működik a facebook és a gmail?
Figyelt kérdés
Most készülök váltani androidról, azon nagyon jól ment.2014. máj. 19. 20:30
11/15 A kérdező kommentje:
Telenornál cserélek, ott csak 925 van jelenleg és 16gb. De szerintem ennyi tárhely nekem elég lesz :)
2014. máj. 19. 22:34
12/15 anonim válasza:
Hátha még se lesz elég, akkor max. tudsz még mindig venni felhőn keresztül msnél is, de máshol is.
Ha csak nem programozol is rá, akkor szerintem is elég, az enyémbe 32 giga van, de szerintem az életbe nem fogom telin kihasználni. :D
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is erre gondoltam :) Jelenleg Dropbox-ot használok, teljesen jól mûködik!
2014. máj. 21. 07:12
14/15 anonim válasza:
Lumia 520-om van, és a gmail alkalmazás nem működik rendesen. Nem lehet lementeni a csatolmányban érkező file-kat, fényképeket, továbbánem tudok levelet se írni vele, odáig eljutok, hogy kiválasszam a lehetőségeket (pl. válasz, továbbtás), de utána már nem enged írni. Plusz minden egyes újraindítás után fizettetni akar velem a rendszer ("Buj vagy Cancel) jelenik meg.Lehet, hogy nem megfelelő gmail alkalmazást töltöttem le? Azért vettem a telefont, h otthonon kivül is tudjam használni a fiókomat levelezésre. Jelenleg csak a google fiókot tudom használni, de annak nagyon nem tetszik a felülete. Maradnék a gmail-nél ha lehet.
15/15 anonim válasza:
Nem lehet, biztos. Gmail-hez nem kell külön alkalmazás, csak simán hozzáadod a beállítások - email+fiókok menüpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!