Milyen telefont ajánlotok lehetőleg androidosat max 50, 000Ft-ért?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 21:20
1/10 A kérdező kommentje:
Jah és érintőképernyőset.
2014. máj. 18. 21:21
2/10 anonim válasza:
Nekem Huawei Ascend Y300 van és meg vagyok vele elégedve! 47ezer volt alapból de decemberben kifogtam egy akciót és 29ért rendeltem meg. talán még mindig akciós áron van. Vagy már ez lesz az állandó ára, nem tudom. Nézz róla videókat youtube-on, a mobilarénás cikket olvasd el éa döntsd el h neked megéri-e :)
3/10 anonim válasza:
Ez így nagyon tág. Melyik szolgáltatónál szeretnéd? És mire használnád?
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
t-mobile, de lehet ugye kátyafüggetlen a telefon.
2014. máj. 18. 21:34
7/10 anonim válasza:
Ha újat szeretnél, akkor a Galaxy Ace 3 LTE a legjobb vétel jelenleg. Picit többért viszont kaphatsz Blackberry Z10-et gyárilag kártyafüggetlenül számos webshop-ban, na az pedig a jelenlegi legjobb ár/érték arányú mobil, és csomó androidos appot is telepíthetsz rá.
Ha használtat veszel, akkor vigyázz a T-mobile-os telefonokkal, mert sokat hoznak ki 0 Ft-ért részletre, aztán nem fizetik a számlákat, a telefont meg letiltják...
8/10 nyisziati válasza:
Nekem is Huawei Y300 van, januári Telenoros akcióban vettem előfizuval 5.000-ért. Príma kétmagos telefon elég jó kamerával.
9/10 anonim válasza:
Huawei uj sorozatait figyeld
jok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!