Mennyibe kerülne egy Iphone?
Apának uncsija, és én másoduncsim (nem a fia amúgy) kint élnek amerikában, és ha hozatnék velük egy Apple Iphone 5S 64GB-t kártyafüggetlenül, az körülbelül összességében mennyibe fájna nekem, azon kívül, hogy veszek hozzá magyar töltőt. Ez az egyik.
A másik: Valahogy meg lehet oldani, hogy magyar nyelvű lehessen?
Köszi
849 x 1.1 (ÁFA) x 235 (USD)
Kb ennyi lenne, az áfa államonként eltérő. Kb 10% van ahol 0, kérdezd meg tőük, hogy ott mennyi. Meg az USD árfolyama is változik.
Nem vagyok csóró, pontosan átlagos vagyok, és néha-néha venni akar az ember egy nagy dolgot, ennyi jár mindenkinek, ha félrespórolja rá a pénzt.
Szerintem ez így korrekt.
Amúgy köszi
Az Apple oldalan levo osszeg nem tartalmazza az adot. Ami allamtol fuggoen valtozik. Ha a rokonod pl. Californiaban el, akkor az Apple oldalan levo arra, meg rajon a helyi ado, ami 9.75%. Ennyibe kerulne nekik megvenni a fuggetlen iPhonet.
Hazahozzak neked, te veszel hozza magyar toltot es megkered oket, hogy allitsak be neked a magyar nyelvet. Vagy megcsinalod te settings -> general -> international -> language -> magyar
(a vilag minden iPhonejan rajta van az osszes nyelv, nem ugy van, hogy a magyar piacra gyartott iPhonban csak magyar nyelv van....)
Az jó, köszi
Akkor pl úgy van hogy:
Tegyük fel, amcsiba (amúgy floridában élnek)
egy iphone 5S 64GB kerül 190.000 Ft
Ennek vegyem a 10%-át, adjam hozzá, és ennyibe fájna nekem egy összvissz a töltőn kívül?
Igen, az Apple oldalan levo arak nem tartalmazzak az adot, ami minden allamban mas.
Beirtam talalomra, hogy ha pl. Miami elek, akkor csak ma csak nekem az iPhone 5s 64GB fuggetlen $908.43 (a telo 849, az ado 59.43) ingyen kipostazzak.
Te ezt atszamolod valamelyik arfolyam szerint forintba es megkapod mennyibe fog fajni neked ha az ismiek Floridaban megveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!