Most ezt nem értem, érintőképernyős telefon tulajdonosok?
Ha adnak egy telefonhoz érintőceruzát akkor ujjal nem lehet? Vagy megsérül? Vagy miért is adják hozzá, elvileg "érintő" képernyő..
Köszönöm a világosítást! :)
Hogy ne maszatold össze a képernyőt :) Pl. a kezednek vagy 1 természetes, hogy úgy mondjam, zsírtartalma és ha ujjal tapizod a képernyőt, ujjlenyomatos, foltos lesz, mindig törölgetni kell.
De természetesen nem kötelező használni a stylust (a ceruzát) ha nem akarod :)
köszönöm a gyors választ.. :D
de akkor semmi baja nem lesz ha ujjam nyomkodom ugye?
1. vagyok
Nem, csak vigyázz azért a képernyőre, mert véletlenül körömmel is megkarcolhatod.
bocsánat...h nem akarom tönkre tenni az olyan dolgot amelyért megdolgoztam..
beléd egy kicsit több türelem is szorulhatott volna, vagy ne gyere ide..
annak aki válaszolt köszönöm szépen
Az első leírt mindent, még annyival egészíteném ki hogy azért is jó, mert van akinek nagyon vastag,kövérkés ujja van,és annak könnyebb egy ceruzával nyomkodni, minthogy az ujjával egyszerre megnyomjon 3 billentyűt:)
De a legtöbb ember az ujjával csinálja, hiszen egyszerűbb sokkal! Nyugodtan csináld te is így, nem lesz baja!
Ezeknek a gyártásakor szerintem jobban odafigyeltek hogy ne karcolódjon nagyon, mert ha túl karcos lesz, értelemszerűen használhatatlanná válik, és azért ha az ember vesz egy ilyen telefont, nem 2 hónapra veszi :)
Azt mondják,hogy valami zsír a kijelző aláég aztán nem fog működni.Na ezt NE hidd el.Semmi baja nem lesz,csak vigyázz arra,hogy ne karcold meg a körmöddel.
Jó tapizást és Boldog Új Évet! :)
Lehet mindkettő félét használni.
Nekem samsung s5230am van, nem adtak hozzá ceruzát, de vettem, hogy kipróbáljam melyikkel könnyebb, stb..
Aztán végül is nem nagyon használom. Igaz, hogy ceruzával tuti azt nyomod meg amit akartál, de az nekem nem mindig van kéznél, vagy keresgetni táskában, stb..szóval amire megvan addigra már rég mindent elintéztem a kézzel.
Szerintem azt hogy neked melyik alkalmasabb, kényelmesebb az majd ki fog derülni. Szerintem pasik többször alkalmazzák, mert a ducibb ujjaikkal nehezebben boldogulhatnak pl. qwerty telón sms írásnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!