Mobiltelefon összecserélheti a számokat? Küldheti rosszhelyre az SMS-t?
Figyelt kérdés
Küldheti egy másik, a telefonkönyvben megtalálható személynek, ha mást választunk ki onnan?2009. dec. 28. 21:32
1/6 anonim válasza:
Nem. De olyan van, hogy egy sms-t több embernek is elküldhetsz, de azt (azokat) te választod ki, és nem a telefon, találomra... :)
2/6 A kérdező kommentje:
Csak mert az én telefonom küldött már rossz embernek, de nem biztos hogy a telefon hibája volt elhet hogy én nyomtam el valamit...
és olyan van hogy nem tudja az ember elolvasni az SMS-ét? hogy csak jelzi hogy SMS jött de nem lehet elolvasni?
2009. dec. 28. 21:39
3/6 anonim válasza:
van egy történetem. telefonáltam a barátnőmmel. egyszercsak egy másik hang szólalt meg. egy másik lány, és valami matek feladattal kapcsolatban volt problémája. barátnőm ezalatt egy másik valakivel beszélt. (tuti nem színjáték volt) (ha mesélnék nem hinném el.) ez alapján, elhinném hogy nem a címzett kapja meg az smst.
4/6 A kérdező kommentje:
:D Erről Kern András HAlló belváros című jelenete ugrott be...aki nem ismeri keressen rá youtubeon :D
Amúgy van valami oka amiért nem lehetséges? Mármint a technika ördöge se szokott szunyókálni...
2009. dec. 28. 21:47
5/6 anonim válasza:
van olyan hogy egy számra több kártyát adnak ki, melyből 1 névtelen...
6/6 anonim válasza:
Vagy a szoftvered haldoklik, esetleg vírusos, és az csinál vicces dolgokat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!